NEW STEP BY STEP MAP FOR μόνωση με πολυουρία

New Step by Step Map For μόνωση με πολυουρία

New Step by Step Map For μόνωση με πολυουρία

Blog Article

Θα έχουμε μόνο υγρομόνωση ή και κάποια σχετική θερμομόνωση;

Το πρώτο είναι αυτός που τροφοδοτεί με υλικό τα μηχανήματα και ελέγχει την ροή και την κατανάλωση των υλικών καθώς και τους δείκτες των μηχανημάτων.

Η πολυουρία εφαρμόζεται σε μια στρώση στο απαραίτητο πάχος και είναι ενιαία επιφάνεια χωρίς ραφές και αρμούς που είναι τα βασικά σημεία που αστοχούν τα συμβατικά υλικά.

Επενδύστε στην προστασία του κτιρίου σας με την πιο προηγμένη τεχνολογία στεγανοποίησης. Επιλέξτε την πολυουρία για ασφάλεια, αντοχή και μακροχρόνια αποτελεσματικότητα.

Από την άλλη, όταν αναφερόμαστε στην στεγανοποίηση ταράτσας (υγρομόνωση), εννοούμε το σύστημα το οποίο φράζει όλες τις περιοχές που επιτρέπουν στο νερό και σε άλλα στοιχεία να εισέρχονται μέσα στον χώρο.

Ο αφρός πολυουρεθάνης είναι ένα θερμομονωτικό υλικό υψηλής θερμομονωτικής απόδοσης, με εξαιρετικά χαμηλό συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας.

Αποτελούν οικονομική επιλογή και το λευκό τους χρώμα παρέχει την ελάχιστη απορρόφηση των ακτινών του ηλίου.

Τα είδη θερμομόνωσης και οι τύποι που click here θα αναλύσουμε αναβαθμίζουν ενεργειακά την κατοικία μας προσφέροντας εξοικονόμηση ενέργειας και προστασία από την ζέστη και το ψύχος.

Τέλος, εφαρμόζεται το στεγανωτικό υλικό (συνήθως δύο στρώσεις ασφαλτόπανου ή επαλειφόμενο υλικό με προδιαγραφή μόνιμης έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία).

Όλοι μεταξύ τους επικοινωνούν με σύστημα ασύρματης ενδοεπικοινωνίας. Εξαιρετικά χρήσιμη είναι αυτή μεταξύ του ανθρώπου που ψεκάζει με εκείνον στα μηχανήματα.

Η πολυουρία γενιά απαιτεί αυστηρά πρωτόκολλα εφαρμογής. Για τούτο η επιλογή της ομάδας πρέπει να γίνεται με προσοχή.

Μόνωση Ταράτσας – Αναλυτικά Όλες οι Μονώσεις Ταρατσών

Τέλος αν ακόμη έχετε ενδοιασμούς σχετικά με το ποια είναι η καλύτερη μόνωση ταράτσας για εσάς, μπορείτε εδώ να δείτε ποιο είναι το κατάλληλο σύστημα για εσάς!

Προσοχή! Τα μονωτικά υλικά με κλειστές κυψέλες δεν “αναπνέουν” και δημιουργούν προβλήματα συσσώρευσης υγρασίας. Αν σε μια μόνωση ταράτσας χρησιμοποιηθούν υλικά που δεν “αναπνέουν”, οι χώροι γίνονται ανθυγιεινοί, απαιτείται συχνός εξαερισμός και συχνά παρατηρούνται φαινόμενα υγροποίησης υδρατμών και τελικά μούχλα.

Report this page